God Jul

God jul alla glada :D (och även ni andra)

Jag hoppas att ni har haft en bra jul och fått vad ni har önskat er! Själv önskade man sig en ny hund då men ingen sån fick man.... Skoja bara xD Kiddy har varit ovanligt lugn idag och all mat har klarat sig från att bli stulen :O
Jag fick en kamera så ni kan förvänta er många fler bilder från och med nu! Något mer väldigt roligt jag fick var en singel av Juka av K och L :D (och ingen förstår den meningen antagligen)

Men här kommer en julbild på kid! Och ja, hon ligger på min data <.<

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Lov!


Nu sitter jag i en av våningsängarna här på svalöfs lägenheter och njuter av min första lov dag på skolan ;) Jag och Tudd delar ett dubbelrum med vovvarna och då hon är och duschar nu sitter Bailey och gnäller vid dörren och kiddy ligger nere på golvet och känner sig övergiven. Hon verkar tycka att våningsängar är den mest korkade idén sen barnsäkra skåp, hon kan ju inte komma upp till sin matte! Så imorse fick jag så vackert gå ner och lägga mig i den nedre sängen så hon skulle vara lugn och tyst.
Jag har en känsla av att båda jag och tudd har varsin morsgris!

Men imorgon går färden hem till bohuslän igen, men jag måste erkänna att jag är lite psykisk över det då det såg ut så här för en av mina kompisar i veckan (och en annan gjorde något liknande i söndags..)



Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

Ny blogg

Tudd klagade på att jag inte hade något inlägg så jag försöker få ihop ett här^^ För tillfället så har jag och Kiddy hamnat i köket där Kid leker med Zigge och jag ska plugga hästkunskap snart.
Det roligaste kiddy nog har gjort idag är att käka upp sin skinkost! Som låg inne i en tub...  Men inga skador på tandkött eller tänder har hon!  Superhund är vad hon är!!

Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()